BEAUTY
BEAUTY
02.03.2023 - 05.03.2023
Expoziţie internaţională specializată de cosmetice, parfumerie şi echipamente pentru industria frumuseţii, ediţia a XXV-a
Până la începerea expoziției au rămas zile: 82
(CIE "MOLDEXPO" SA)
”Zao Bio Make-up” S.R.L.
Chișinău, str. Alexei Șciusev 105

Telefon: +373 22 232 335

Gsm:   +373 60 644 553

Email: info@antos.md

Site: https://antos.md/

țară: Moldova

Notă

Site ZAO Essence of Nature: https://zaomakeup.com/ro/

Descriere

Antos Cosmetică Naturală și ZAO Essence of Nature vin cu cele mai frumoase noutăți și produse pentru toate femeile care pun preț pe calitatea și conținutul a ceea ce folosesc.

În cadrul expoziției BEAUTY 2021 vom prezenta produse de make-up ambalate în carcase unice din bambus, parfumuri de ambianță, dar și linia pentru copii, bărbați și femei destinată îngrijirii corpului, tenului sau a părului.

Varietatea componentelor din conținut conferă produselor proprietăți hidratante, emoliente, de estompare a imperfecțiunilor sau de sporire a fermității tenului. Mai mult, formulele nu conțin derivați chimici sau conservanți sintetici, de aceea sunt compatibile oricărei vârste și pot fi introduse în rutina zilnică de îngrijire.

Toate produsele sunt create exclusiv din ingrediente naturale și sunt certificate Organic, Vegan și Cruelty Free de organizațiile internaționale ECOCERT, Cosmebio sau Leaping Bunny.

Ambalajele sunt biodegradabile sau reutilizabile.

Producători: Italia, Franța.

Oferta de promovare Beauty 2021 include:

Parfum de ambianță

Esență Coreeană pentru ten

Ruj lichid cu efect mat Nr. 444

Ruj ”Cocoon” Nr. 412

Ulei Magic

Creioane Vegane pentru contur buze

”Hyablueronic” – ser cu Acid Hialuronic 3HA

Ulei de Tărâțe de Orez

Cosy Beauty Box

La procurarea oricărui produs marca Antos Cosmetică Naturală sau ZAO Essence of Nature expus în cadrul expoziției, oferim o reducere de 15%.

 

 

Galerie