BEAUTY
BEAUTY
02.03.2023 - 05.03.2023
Expoziţie internaţională specializată de cosmetice, parfumerie şi echipamente pentru industria frumuseţii, ediţia a XXV-a
Până la începerea expoziției au rămas zile: 91
(CIE "MOLDEXPO" SA)
NFBEAUTYSTORE
sos. Hancesti 43, etaj 6

Gsm: 79716366

Email: nfbeautystore@gmail.com

țară: Moldova

Descriere

Despe ProVG

Cosmetica VG Professional make up a fost creată cu scopul de a nu face compromisuri cu natura și de a căuta soluții pentru această problemă dificilă, deoarece producția se bazează pe materii prime atent selectate și rețete speciale dezvoltate de tehnologii noștri. Acestea sunt alfa și omega produselor cosmetice de calitate.

 

Despre PromakeupLaboratory

PROMAKEUP laboratory este un brand cosmetic pentru profesioniștii din industria frumuseții. Produsele noastre sunt extrem de ușor de utilizat, multifuncționale și vă permit să obțineți rapid rezultatul dorit. Aceasta este ideea - de a crea noi produse cu adevărat necesare pentru meșterii din domeniu.

 

Despre SHIK

Suntem un brand tânăr și ambițios de produse cosmetice și accesorii, creat de make-up artistul Natalia Shik. SHIK este garanția calității excelente, a celor mai calitative materiale și elaborări mondiale de primă clasă. Fiecare produs al mărcii este creat în mod conștient și își propune să facă îngrijirea simplă și accesibilă fiecărei femei.

 

Despre ZOLA

ZOLA COSMETICS - linie profesională de produse pentru meșterii din industria beauty. Marcă de produse cosmetice de la artistul de machiaj de talie mondială -Tatiana Zolotașco.

 

 

Galerie